Rybářský rozcestník

Kapr po trampsku

Porce kapra upečené v alobalu spolu s bramborami, žampiony a kudrnkou.

2 náročnost
50 minut
  • 4 ks (po 200 g) filetů z kapra
  • 600 g uvařených brambor
  • 100 g žampionů
  • 100 g másla
  • 1 lžíce nasekané petržele kudrnky
  • špetka mletého pepře
  • alobal
  • sůl
  • Příprava

    1. Očištěné porce kapra opláchneme, osušíme, osolíme a opepříme
    2. Z alobalu uděláme 4 díly a všechny potřeme částí změklého másla
    3. Na potřený alobal rozložíme uvařené, oloupané, na plátky silné asi 5 mm nakrájené brambory a osolíme
    4. Pak položíme na ně porci kapra, posypeme očištěnými, na plátky nakrájenými žampiony, na drobno nasekanou kudrnkou a pokapeme kouskem másla
    5. Alobal dobře zabalíme a tímto způsobem připravíme všechny porce kapra
    6. Zabalené porce dáme na plech a pečeme ve vyhřáté troubě při 180 °C asi 30 minut.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.