Rybářský rozcestník

Kapr v alobalu II.

Okořeněný kousek kapra pokapaný citronovou šťávou a olejem, grilovaný zabalený v alobalu, ochucený máslem, worcesterskou omáčkou, kečupem a sterilovanou kapií.

2 náročnost
20 minut
+ doba doležení  
  • 200 g kapra připraveného ke kuchyňskému zpracování
  • 20 g másla
  • worcesterská omáčka
  • sterilovaná kapie
  • citronová šťáva
  • kari koření
  • mletý pepř
  • olej
  • sůl
  • alobal na zabalení
  • Příprava

    1. Očištěnou, suchou porci kapra osolíme, opepříme, okořeníme kari a zakápneme citronovou šťávou a olejem, necháme chvíli odležet
    2. Větší čtverec alobalu potřeme máslem, položíme na něj připravenou porci kapra, zakápneme wocesterskou omáčkou a kečupem, přidáme proužky sterilované kapie a kousek másla
    3. Dobře zabalený balíček položíme na rozpálený rošt grilu a grilujeme 10-15 minut.

    Doporučení

    Podáváme s různě upravenými brambory a zeleninovým salátem.

    Nejčtenější články

    Základní návazce a koncové sestavy pro boilie a pelety

    D-Rig, S-rig, plovoucí návazec s Pop Up bolie nebo peletkou, návazce pro lov ve vodním sloupci …. no, pro začínající, ale i mírně pokročilé rybáře těch názvů je až moc! 🙂 Moderní kaprařina má opravdu rozmanité názvosloví různých důmyslných sestav koncových návazců. Jejich použití bývá závislé nejen na typu revíru, ale také na dalších okolnostech, například na hloubce vodního sloupce v místě lovného místa, zda je dno bahnité nebo naopak písečné, mírně zarostlé nebo naopak s hojným rostlinstvem na dně… Ani v tomto článku nedokážeme ukázat všechny možnosti, jak uvázat a nabídnout nástrahu rybám. Najdete zde ale takový základní výběr návazců, které se v dnešní době nejvíce používají při lovu kaprovitých ryb na boilies a pelety.

    Honza Hubka a Jakub Kolář se stali mistry světa v lovu dravých ryb z lodě!

    Přátelé, naše reprezentace získala tento víkend v Anglii stříbrné medaile a posádka Honza Hubka a Jakub Kolář se stali mistry světa v lovu dravých ryb z lodě. Skvělý úspěch a velká gratulace celému týmu. 👍🎸🍀💪🙏👌

    Devadesát tun ryb z Buňkova na Pardubicku musí zlikvidovat kvůli viru

    Ryby v rybníce Buňkov v Břehách na Pardubicku jsou nakažené herpes virem. Není přenosný na člověka, ale mohl by se rozšířit do dalších chovů. Veterináři proto nařídili usmrcení ryb z celé chovné plochy. Výlov začne ve středu.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím