Rybářský rozcestník

Grilované rybí filé obalené ve slanině

Porce rybího filé obalené plátkem slaniny, grilované za častého polévání rozpuštěným máslem smíchaným s citronovou šťávou.

2 náročnost
20 minut
  • 500 g mrazeného rybího filé
  • 8 ks plátků slaniny
  • Na polévání:
  • 1/4 šálku rozpuštěného másla
  • 1/4 šálku citronové štávy
  • Příprava

    1. Porce rybího masa obalíme v plátcích slaniny a upevníme jehlou
    2. Rozpuštěné máslo smícháme s citronovou šťávou
    3. Pak porce obaleného rybího masa grilujeme asi 15 minut za častého obracení a polévání rozpuštěným máslem smíchaným s citronovou šťávou.

    Doporučení

    Servírujeme s vařenými bramborami nebo pečivem.

    Nejčtenější články

    Ryby v českých řekách jsou na kokainu, nejvíce sjetí jsou úhoři

    Vědci zjistili, že v řekách u velkých měst je poměrně velká koncentrace kokainu. Ten ohrožuje populaci některých ryb. Kokain a další drogy ve vodě představuje velký problém například pro úhoře říčního.

    Kolíčky na boilies z drátu

    Mikro kolíčky na boilies, které se používají tak, že je zavrtáme do boilie, se dají samozřejmě koupit, ale jejich ceny v rybářských obchodech jsou dost vysoké. Lze si je ale rychle a jednoduše vyrobit doma z tenkého drátu.

    Při chytání v režimu „nonstop“ nezapomínejte na osvětlení!

    Je třeba si přečíst podmínky lovu v rybářském řádu při režimu, kdy smíme na některých revírech lovit i po 24:00. Jedna z podmínek je ta, že rybář lovící od půlnoci do čtyř musí mít osvětlené místo lovu bílým světlem.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím