Rybářský rozcestník

Kapr pro labužníky

Odleželé porce kapra potřené prolisovaným česnekem smíchaným s červenou mletou paprikou, obalené v mouce, usmažené dozlatova.

2 náročnost
30 minut
+ doba odležení kapra  
  • 2-3 kg kapra
  • 3 ks stroužky česneku
  • 1-2 lžíce mleté sladké papriky
  • hladká mouka na obalení
  • tuk na smažení
  • sůl
  • Příprava

    1. Vykuchaného kapra omyjeme a rozdělíme na porce, osolíme a necháme odležet
    2. Česnek prolisujeme, utřeme s mletou paprikou, touto hmotou potřeme jednotlivé porce kapra
    3. Připravené kousky ryby obalíme v hladké mouce a smažíme na rozehřátém tuku dozlatova.

    Doporučení

    Podáváme s vařenými brambory.

    Nejčtenější články

    Fishsurfing Tržiště – vyhledávač rybářských potřeb

    Ztrácíte se v nepřeberné nabídce rybářských eshopů? Hesla jako „nejlepší“, „nejlevnější“, „sleva“ a „akce“ vám zní povědomě? Jestliže hledáte opravdu nejlepší nabídku a chcete rychle a snadno najít vše, co potřebujete, představujeme vám nový vyhledávač rybářských potřeb – Fishsurfing Tržiště!

    Sladký likér jako dip? Vyzkoušejte třeba griotku, funguje skvěle!

    Došel vám oblíbený dip, nebo prostě rádi zkoušíte něco nového a nejste lakomí, obětujte panák vašeho oblíbeného sladkého likéru a použijte ho jako dip, možná vás překvapí, že i některé ryby, pokud mají možnost, jsou pěkné násosky.

    Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže

    Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz, odbor RT ve spolupráci s ČRS, z.s., místní organizací Nepomuk pořádají Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže podzimní kolo….