Odleželé, okořeněné a citronovou šťávou a česnekem dochucené podkovy z kapra, upečené v troubě obložené chřestem a další zeleninou, podlité bílým vínem.
2 náročnost
30 minut
+ doba odležení
Kapr na chřestu
1 kg podkovy z kapra
300 g bílého chřestu
4 ks stroužky česneku
1 ks červené papriky
1 ks cibule
1 dl bílého vína
citronová šťáva
tymián
máslo
kmín
pepř
sůl
Příprava
Podkovy kapra potřeme lehce utřeným česnekem, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, okmínujeme a necháme 30 minut odležet
Bílý chřest oloupeme, odstraníme dřevnatý zaschlý stonek, nakrájíme na 10 cm špalíčky
Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….
Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!