Předvařené filety z platýse potřené sýrem, ugrilované v troubě pod grilem dozlatova.
1. Zeleninový vývar s bobkovým listem uvedeme do varu
2. Filety z platýse omyjeme ve studené vodě a ve vývaru povaříme na velmi mírném ohni 5 minut
3. Maso vyjmeme a vložíme do zapékací formy
4. Česnek oloupeme a prolisujeme, tymián omyjeme, osušíme a otrháme lístky, obojí promícháme s čerstvým sýrem
5. Gril v troubě předehřejeme
6. Filety z platýse potřeme bylinkovým čerstvým sýrem a posypeme parmazánem, grilujeme asi 10 min
7. Cukety a rajčata omyjeme, očistíme a nakrájíme na plátky, cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka, vše podusíme na oleji 6-8 min, nakonec zeleninu osolíme, ochutíme citrónovou šťávou a novým kořením
8. Jednotlivé porce na talířích obložíme připravenou zeleninou, zdobíme snítky tymiánu.