Rybářský rozcestník

Filé na olivách

Osolené porce filé opečené na rozpáleném oleji, podušené spolu s cibulí, olivami, kečupem, protlakem, cukrem a vínem.

2 náročnost
20 minut
  • 600-800 g filé
  • 160 g kečupu
  • 100 g rajského protlaku
  • 100 g oleje
  • 1/2 dl červeného vína
  • 1 ks středně velké cibule
  • cukr
  • sůl
  • Příprava

    1. Osolené porce filé opečeme na oleji po obou stranách
    2. Rybí maso vyjmeme, do výpeku přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, olivy, kečup, protlak, podle chuti cukr a sůl, podlijeme vínem
    3. Přidáme opečené filé a pokrm chvíli podusíme.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na závod do Nižboru

    ČRS. z. s., MO Nižbor zve na 16. ročník rybářského závodu, který se koná 11. 5. 2024 na Berounce nad jezem v Nižboru. Počet míst omezen na 50….

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!