Rybářský rozcestník

Cejn po řecku

Na rozpáleném oleji opečené půlky cejnů, povařené na cibulovém základě s kapkou červeného vína.

2 náročnost
30 minut
  • 800 g cejna
  • 80 g oleje
  • 60 g kečupu
  • 10 g cukru
  • 50 ml červeného vína
  • 1 ks větší cibule
  • voda
  • sůl
  • Příprava

    1. Osolené půlky ryb opečeme v rozpáleném oleji po obou stranách do červena
    2. Ryby vyjmeme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kečup, cukr a sůl, podle potřeby dolijeme horkou vodou a dusíme asi 15 minut
    3. Do omáčky vložíme opečeného cejna, přilijeme víno a vše krátce povaříme.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

    Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….