Rybářský rozcestník

Cejn pečený v alobalu

Půlky osolených a citrónem pokapaných ryb zabalené do alobalu a upečené v troubě nebo na venkovním grilu.

1 náročnost
30 minut
  • 800 g cejna
  • 30 g másla
  • citronová šťáva
  • čerstvá petrželka
  • alobal
  • sůl
  • Příprava

    1. Očištěné půlky cejna zakápneme citronovou šťávou, potřeme máslem a hustě posypeme čerstvě nasekanou petrželkou
    2. Maso dobře zabalíme do alobalu a dáme péci do trouby vyhřáté na 200 °C, tak na 20 minut.

    Doporučení

    Stejně můžeme připravit cejna i na grilu.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.