V páře uvařené porce bolena, servírované obložené orestovanou zeleninou.
1. Maso bolena osolíme, okořeníme pepřem, pokapeme olejem a necháme krátce odležet
2. Porce ryby rozložíme na talíř, vložíme do pařáku nad vroucí vodu, zakryjeme pokličkou a 20 minut pozvolna vaříme v páře
3. Brokolici uvaříme v mírně osolené vodě, pak ji rozebereme na růžičky
4. Oloupanou cibuli nakrájíme na osminky, ředkvičky a žampiony na čtvrtiny, česnek utřeme se solí
5. Všechnu zeleninu orestujeme na rozehřátém oleji, zakápneme kečupem, chilli a worcesterskou omáčkou, promícháme s kuřecím vývarem, ochutíme pepřem a solí a nakonec vše posypeme nahrubo nasekanými pistáciemi
6. Jednotlivé porce uvařené ryby opatrně rozdělíme na talíře, ozdobíme podušenou zeleninou a podáváme s čerstvým pečivem nebo vařenými bramborami.