Rybářský rozcestník

Karbanátky s uzenou treskou

Bramborové karbanátky s rybou.

2 náročnost
45 minut
  • 500 g uzené tresky
  • 400 g očištěných brambor
  • 50 g tuku
  • 50 g cibule
  • 50 g strouhané housky
  • 1 ks vejce
  • majoránka
  • mletý pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. Brambory uvaříme a prolisujeme, cibuli opečeme na tuku
    2. Tresku vykostíme a nakrájíme
    3. Do brambor vložíme rybu, cibuli s tukem, vejce a hmotu okořeníme a rozdělíme na cca 5 karbanátků
    4. Obalujeme je ve strouhané housce a zvolna smažíme na tuku dozlatova.

    Doporučení

    Podáváme např. se salátem ze syrové zeleniny.

    Nejčtenější články

    NONSTOP – lov ryb po půlnoci. Proč s ním všichni dělají takovou vědu?

    Dříve jsem byl velkým propagátorem lovu ryb pře půlnoc, nyní již mám pochyby, jak moc jde o výhodu moci chytat ryby celou noc. Po několika letech, co na revírech v NONSTOP režimu chytám, jsem totiž zjistil, že těch ryb, chycených v noci, zase až tak moc není.

    Cíleně pro rybí maso chodí k vodě jen něco málo přes 4 % registrovaných rybářů

    Z naší ankety s otázkou: „Proč vlastně rybařím?“, jasně vyplývá, že k vodě pro rybí maso chodí jen malé procento rybářů. Většina nás rybářů má totiž jiný důvod, proč vlastně k vodě na ryby chodí. Možná budete překvapeni, jak více jak 8 000 rybářů, v naší anketě, tedy hlasovalo.

    Žebrové krmítko naplněné pečivem

    V žebrovém krmítku skvěle drží jak větší kusy rohlíku, tak i kousky chleba. Lze pečivem naplnit a plně nahradit klasickou zakrmovací směs. I když jde o nouzové řešení, pokud nám například dojde zakrmovací směs, občas se vyplatí pečivo nasadit i místo krmné směsi jako hlavní zakrmovací složku krmení.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím