250 g filetů tresky
250 g zelí pak choi
4 ks stroužky česneku
2 ks kostky čínských nudlí
1 ks mrkev
1 lžička strouhaného zázvoru
1 l kuřecího vývaru
olej
Příprava
- Na oleji zpěníme na plátky nakrájený česnek, zázvor, necháme rozvonět, česnek nesmí zhnědnout, zhořknul by.
- Zalijeme vývarem, přidáme na nudličky nakrájené zelí pak choi, mrkev a kousek chilli papričky, vaříme 10 minut na mírném plameni, až zelenina změkne.
- Do vývaru vložíme proužky tresky, povaříme 2 minuty, aby se rybí maso nerozpadnulo, dochutíme ústřičnou omáčkou.
- Do talířů vložíme uvařené čínské nudle a zalijeme vařícím vývarem.
Poznámka
Text i foto: D. Marounek, zdroj: ReceptyOnLine.cz