Na několika místech naříznutý filet z kapra naložený do marinády, potom upečený v troubě pěkně dozaltova.
Zdroj: V kuchyni vždy otevřeno. Další recepty najdete také na blogu: V kuchyni vždy otevřeno …
Ano, vyrábím si doma vlastní boilies, jiné koule nepoužívám (10.89%)
Ne, nevyrábím, raději si je koupím, věřím, že koupené jsou lepší (14.94%)
Ano, vyrábím, ale pravidelně si také nějaké kupuji (20.7%)
Ne, nevyrábím, je to moc pracné a nevím, zda bych to zvládnul (42.05%)
ostatní (11.63%)
Porce kapra orestované na tuku, zalité omáčkou z výpeku.
V alobalu upečené porce kapra, přelité přelivem ze sýru žervé, smetany, nastrouhaného křenu, oleje a soli.
Osolené a pepřem okořeněné kostky ze sumce obalené v mouce a opečené na rozpáleném sádle dozlatova.
Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….
Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….
Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….