Opečené kousky bílé ryby podušené v rybím vývaru a kokosovém mléce.
1. Rybí maso důkladně očistíme, opláchneme, necháme důkladně okapat, pak filety nakrájíme na menší kostky
2. Oloupanou cibuli a česnek nasekáme na jemno, necháme zesklovatět na rozehřátém oleji
3. Přidáme kostky masa, zasypeme je kari kořením, opatrně promícháme a krátce vše orestujeme
4. Rybu osolíme a dochutíme bílým pepřem, podlijeme vývarem i kokosovým mlékem a přibližně 10 minut povaříme
5. Po chvíli zakápneme pokrm sójovou omáčkou a čerstvě vymačkanou šťávou z limetky, dusíme doměkka
6. Rybí kari nakonec dochutíme nasekaným čerstvým koriandrem a chilli kořením.
K rybímu kari servírujeme rýži nebo rýžové nudle.