Rybářský rozcestník

Plátek sumce na přírodní způsob

Jedná se vlastně o steak ze silnějšího plátku masa, mírně okořeněný, upečený pozvolna na troše dobře rozpáleného oleje.

2 náročnost
15 minut
sumec-steak-priroda3sumec-steak-priroda1
  • Rozpis na 1 porci:
  • 1 ks (150-200 g) silnější plátek sumce bez kůže
  • mletý černý pepř
  • koření na ryby
  • olej
  • sůl
  • Příprava

    1. Silnější plátek sumce osolíme, okořeníme kořením na ryby a mletým černým pepřem, necháme chvíli odležet
    2. Na troše oleje, na nepřilnavé pánvi, plátek sumce pozvolna opečeme pěkně na kůrčičku, z obou stran, nejlépe zaklopené
    3. Ihned po opečení podáváme.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na dětský závod do Plaňan

    Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

    Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

    Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

    Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

    Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….