Rybářský rozcestník

Slavní Češi, kteří rybaří

Vášnivými rybáři jsou nejen někteří čeští zpěváci a herci v čele s Božským Kájou, ale také sportovci, modelky, politikové, bohatí podnikatelé a další VIP osobnosti …. podívejte se na příspěvky o VIP rybářích, co jsme pro vás našli na internetu.

Na ryby rád zajde například mistr Karel Gott. Když potřebuje relaxovat, vezme prut a vyrazí právě na ryby k vodě. Vášnivým rybářem je pak i Václav Noid Bárta. Během dovolené u jihočeských rybníků prý dokáže vytáhnout stovky kaprů. S prutem v ruce můžete potkat i herce Aleše Hámu. Svou první rybu prý chytil v šesti letech v Lužnici na pytlačku. Teď si zajde zarybařit i na Aljašku. Chytání ryb zbožňuje i herečka Jitka Smutná nebo Kateřina Brožová. Bez ryb nedokáže žít ani Rudolf Hrušinský. Své vášni naprosto propadl a cestuje za ní po celém Česku i do všech koutů světa.

Nováčkem mezi slavnými rybáři je modelka Eliška Bučková a to do té doby, co chodí s naším asi nejslavnějším rybářem Jakubem Vágnerem. Zpěvák Michael Foret si zase rád zarybaří v Norsku, kam jezdí i se svým tátou na pánskou jízdu. Vášnivým rybářem je také zpěvák a kytarista patřícím mezi nejvýznamnější osobnosti české country, folku a trampské písně František Nedvěd. Ovšem rybaření si vyzkoušeli mnozí další jako například Dominik Hašek, který si spolu s Jakubem Vágnerem například zachytal nádherné sumce …

Další Češi, ale i slavné zahraniční osobnosti s prutem v ruce:

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.