Obalovací těsta jsou dnes hitem. Zvětší a zatraktivní nástrahu, lze díky němu kombinovat chutě …. vyzkoušejte tento recept na smradlavou masovou variantu obalovacího těsta.
2 náročnost
10 minut
1/8 ks z balení kostky belachynu
voda dle potřeby
vhodná nádoba a pěchovadlo, například z PVA síťky
Příprava
Belachan nakrájíme na menší kousky, zalijeme je vodou a rozmačkáme
Hmotu důkladně prohněteme, těsto nesmí být příliš mokré, ale ani moc suché, pokud bude těsto mokré, jednoduše do něj zapracujeme více belachanu, pokud moc suché, pak přidáme trochu vody a znovu ho prohněteme
Necháme 15 minut v klidu, těsto pěkně ztuhne a bude připravené k použití.
Doporučení
Video, jak využít belachan ….
Ankety
Vyrábíte si doma vlastní boilies nebo koule jen nakupujete?
Recept ze střední Ameriky, obměna peruánského ceviches s kterou se setkal kamarád v Panamě. Vyzkoušeno, lze připravit i ze sladkovodních ryb, nejvíce se osvědčil sumec.
Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….