Rybářský rozcestník

Dipované krevety

Rozmrzlé předvařené krevety máčené v dipu, vhodné na lov candátů. Ovšem zaujmout tato nástraha může i úhoře, sumce či kapra.

1 náročnost
5 minut
+ doba dipování  
dipované-krevety
  • 1 balení mražených předvařených krevet
  • 1 balení CSL Cornkiller liquid losos nebo losos-sardinka a pod.
  • dobře uzaviratelná krabička či sklenička
  • Příprava

    1. Balení předvařených krevet rozbalíme, část odsypeme, zbytek důkladně zabalíme a vrátíme zpět do mrazáku
    2. Krevety necháme rozmrznout, pak je dáme do vhodné krabičky či sklenice a zalijeme dipem
    3. Dipujeme 12 i více hodin, pak použijeme, skvělé jsou na candáty!

    Doporučení

    Při lovu candátů můžeme chytat jen na dipované krevety, nebo v kombinaci, řízek z čerstvé ryby a kreveta.

    Nejčtenější články

    Mladý rybář z Adamova chytil gigantického sumce. A dal mu svobodu

    Bylo to v noci ze soboty na neděli. Od Mikulova se hnala bouřka. Začalo silně pršet. Dvaadvacetiletý Tomáš Rozsypal z Adamova na Blanensku se bál narovnat špičku prutu, aby do něj neudeřil blesk. Déšť ustal a voda rybníka ožila. Věřil svému úsudku a stále nahazoval na vytipované místo. Pak přišel konečně záběr. Po téměř hodinovém boji z vody pak vytáhl sumce, který měřil 238 centimetrů.

    Na Lipně se našel mrtvý sumec uvázaný na drátě u pařezu

    Na Lipně byl před třemi dny objeven mrtvý sumec, který měl v hubě uvázaný drát, ten se pak zachytil u kořene pařezu a sumec uhynul. Fotografie v článku ukazují jeden z důvodů, proč je zakázáno sumce, ale i jiné ryby, uvazovat za hubu….

    Vedro za jedinou noc zdecimovalo největší moravský rybník. Hladinu Nesytu posely tisíce zdechlin

    Vedro za jedinou noc zdecimovalo největší moravský rybník. Hladinu Nesytu posely tisíce zdechlin. Několik desítek tun mrtvých ryb lemuje břehy Nesytu, o kus dál tvoří na hladině jakýsi plovoucí ostrov, v dalších částech rybníka pak vytváří mozaiku bílých břich na zelené hladině.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím