Rybářský rozcestník

Středočešky ovládly mistrovství republiky v plavané

Skvělého úspěchu dosáhly plavačkářky Středočeského územního svazu na Mistrovství ČR v Kamenných Žehrovicích, kde s přehledem vybojovaly v družstvech titul mistryň ČR a v jednotlivcích se mistryní republiky stala Hana Purkrábková a třetí skončila Magdaléna Toužimská.

Domácí šampionát se konal ve dnech 20. – 21. 5. 2017 na revíru MO Kladno č. 411033 – Kačák 4, Turyňský rybník a z pověření Rady ČRS ho pořádal Středočeský územní svaz ve spolupráci územním svazem města Prahy.

Mezi 11 závodnicemi startovaly také čtyři reprezentantky Středočeského územního svazu – Hana Purkrábková, Tereza Smitková a Eliška Hanyková z MO ČRS Plaňany a Magdaléna Toužimská z MO ČRS Nové Strašecí. Klára Zahrádková z MO ČRS Mladá Boleslav bohužel musela ze zdravotních důvodů letošní mistrovství republiky vynechat …

Více po kliknutí na okno Facebooku!

 

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….