Rybářský rozcestník

Ovesné vločky

Tyto vločky jsou skvělé na zakrmení lovného místa a to jak samotné, namočené, pak slepené do koulí, tak jako součást různých zakrmovacích směsí.

Ovesné vločky

Pokud chceme chytat ryby ve vodním sloupci, použijeme suché vločky, které zamícháme do směsi, krmení se rychle rozpadne a vločky se nadlehčí a udělají nad zakrmeným místem mrak. Před použitím lze vločky máčet buď ve vodě, nebo v mléce. Také dobře absorbují různé další chutě a vůně a tak je můžeme namáčet i do různých dipů a sirupů.

Zpracování ovesných vloček:

Na stojaté vody stačí vločky mírně zvlhčit, až zvlhnout a změní svoje vlastnosti (už nebudou křehké, ale jako by „zgumovatí“), lze je použít do různých směsí. Na proudné vody je lepší je přelít horkou vodou, spařené pak nechat okapat. Také z nich po rozmáčení lze vytvořit koule a těmi zakrmovat lovné místo.

Nejčtenější články

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….