Rybářský rozcestník

Cejn po řecku

Na rozpáleném oleji opečené půlky cejnů, povařené na cibulovém základě s kapkou červeného vína.

2 náročnost
30 minut
  • 800 g cejna
  • 80 g oleje
  • 60 g kečupu
  • 10 g cukru
  • 50 ml červeného vína
  • 1 ks větší cibule
  • voda
  • sůl
  • Příprava

    1. Osolené půlky ryb opečeme v rozpáleném oleji po obou stranách do červena
    2. Ryby vyjmeme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kečup, cukr a sůl, podle potřeby dolijeme horkou vodou a dusíme asi 15 minut
    3. Do omáčky vložíme opečeného cejna, přilijeme víno a vše krátce povaříme.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

    Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

    Pozvánka na dětský závod do Plaňan

    Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

    Nejoblíbenější rybářské závody na světě

    Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.