Rybářský rozcestník

Sumec opečený na másle

Osolené porce masa ze sumce opečené na rozpáleném másle.

1 náročnost
15 minut
+ 30 minut odležení  
  • 800 g masa ze sumce
  • 120 g másla
  • citrón
  • sůl
  • Příprava

    1. Maso nakrájíme na porce, osolíme a necháme 30 minut odležet
    2. Na rozpáleném másle opečeme rybu po obou stranách
    3. Opečené porce ryby na talířích zdobíme plátky citrónu.

    Nejčtenější články

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

    Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

    Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

    Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….