Rybářský rozcestník

Restovaná treska

Jedna z možností přípravy tresky a to restováním.

2 náročnost
30 minut
Restovaná treska
  • 900 g vykuchané tresky bez hlavy
  • 70 g tuku
  • 30 g hladké mouky
  • mletý pepř
  • ocet
  • sůl
  • Příprava

    1. Tresku vykucháme, očistíme a pokropíme octem
    2. Rybu s kůží rozřízneme na plocho, maso seřízneme a rozdělíme na porce napříč ryby
    3. Před restováním opepříme a osolíme
    4. Vložíme do rozpáleného tuku a po obou stranách restujeme tak, aby se maso důkladně prosmažilo.

    Doporučení

    K restované rybě podáváme brambory a různé zeleninové saláty nebo omáčky jako rajčatovou, řeckou, uherskou, křenovou nebo žampiónovou.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

    Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

    Pozvánka na dětský závod do Plaňan

    Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

    Nejoblíbenější rybářské závody na světě

    Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.