Rybářský rozcestník

Smažená parma

Porce vykuchané parmy pokapané citrónovou šťávou, obalené ve směsi hladké mouky, kari koření a pepře, usmažené v rozpáleném oleji dozlatova.

2 náročnost
20 minut
+ 30 minut odležení  
  • 800 g parmy
  • 140 g oleje
  • 6 lžic hladké mouky
  • 2 lžičky kari koření
  • 2 lžičky mletého černého pepře
  • citrónová šťáva
  • sůl
  • Příprava

    1. Osolené porce parmy pokapeme citrónovou šťávou a necháme 30 minut odležet
    2. Odleželé rybí maso obalíme ve směsi hladké mouky, kari koření a pepře
    3. Smažíme zvolna, v rozpáleném oleji, dozlatova.

    Nejčtenější články

    Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

    Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

    Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

    Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

    Pozvánka na dětský závod do Plaňan

    Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….