Rybářský rozcestník

Tloušť pečený s pórkem

Osolené porce jelce tlouště urovnané v zapékací misce, obložené kolečky cibule, pórku a zalité olejem smíchaným s octem, upečené v troubě.

2 náročnost
40 minut
  • 800 g jelce tlouště
  • 120 g oleje
  • 2 ks cibule
  • 2 ks pórku
  • 20 ml octa
  • kopr
  • sůl
  • Příprava

    1. Očištěné, opláchnuté a usušené porce tlouště osolíme, urovnáme v ohnivzdorné misce
    2. Přidáme kolečka cibule a pórku a zalijeme olejem smíchaným s octem
    3. Pečeme v troubě vyhřáté na 190-200 °C asi 30 minut a to za stálého přelévání šťávou z výpeku
    4. Jednotlivé porce na talířích posypeme sekaným koprem.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

    Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

    Pozvánka na dětský závod do Plaňan

    Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

    Nejoblíbenější rybářské závody na světě

    Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.