Rybářský rozcestník

V alobalu grilovaný pstruh se zeleninou

S bylinkami, máslem a zeleninou grilovaní pstruzi, zabalení v alobalu.

2 náročnost
30 minut
  • Rozpis na 4 porce:
  • 4 ks středně velcí pstruzi
  • 8 ks nových brambor
  • 6 ks ředkviček
  • 4 ks menší mrkve i s částí natě
  • 4 ks plátky másla
  • 1 ks citrónu
  • směs čerstvých bylinek (saturejka, estragon, rozmarýn, tymián ...)
  • hrubozrnná sůl
  • mletý pepř
  • Příprava

    1. Vykuchané, pod studenou vodou opláchnuté ryby osušíme, zevnitř i z venku nasolíme a okořeníme pepřem
    2. Ryby, každou zvlášť, položíme na přiměřeně velký alobal spolu s očištěnou a na větší proužky nakrájenou zeleninou
    3. Přidáme na čtvrtky nakrájené, omyté brambory i se slupkou
    4. V malém hrnci zpěníme máslo, do kterého rychle vmícháme směs nasekaných bylinek, máslem pak jednotlivé porce přelijeme
    5. Nakonec ryby zakápneme citrónem, každý alobal důkladně zabalíme
    6. Balíčky grilujeme, na mřížce z každé strany, přibližně 8-10 minut.

    Nejčtenější články

    Fishsurfing Tržiště – vyhledávač rybářských potřeb

    Ztrácíte se v nepřeberné nabídce rybářských eshopů? Hesla jako „nejlepší“, „nejlevnější“, „sleva“ a „akce“ vám zní povědomě? Jestliže hledáte opravdu nejlepší nabídku a chcete rychle a snadno najít vše, co potřebujete, představujeme vám nový vyhledávač rybářských potřeb – Fishsurfing Tržiště!

    Sladký likér jako dip? Vyzkoušejte třeba griotku, funguje skvěle!

    Došel vám oblíbený dip, nebo prostě rádi zkoušíte něco nového a nejste lakomí, obětujte panák vašeho oblíbeného sladkého likéru a použijte ho jako dip, možná vás překvapí, že i některé ryby, pokud mají možnost, jsou pěkné násosky.

    Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže

    Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz, odbor RT ve spolupráci s ČRS, z.s., místní organizací Nepomuk pořádají Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže podzimní kolo….