Rybářský rozcestník

Slivovice proti chřipce

Dopředu připravený „zdravotní“ nápoj pro dospělé. Slivovice smíchaná s citrónovou šťávou a medem, podávaná teplá! Skvělý životabudič nejen pro rybáře či myslivce.

1 náročnost
15 minut
Slivovice proti chřipce
  • 0,5 l slivovice
  • 0,5 kg citrónů
  • 400 ml medu
  • Příprava

    1. Citróny zbavené pecek vymačkáme
    2. Šťávu začneme pozvolna zahřívat, přidáme med a občas vše zamícháme
    3. Jakmile se med ve šťávě z citrónů rozpustí, sundáme nádobu ze zdroje tepla a přilijeme slivovici
    4. Zamíchaný a vychladlý nápoj přelijeme do uzavíratelných lahví.

    Doporučení

    Takto připravenou ochucenou slivovici před použitím zahřejeme, ale nevaříme! Užíváme po ránu i večer na dobrou noc.

    Nejčtenější články

    NONSTOP – lov ryb po půlnoci. Proč s ním všichni dělají takovou vědu?

    Dříve jsem byl velkým propagátorem lovu ryb pře půlnoc, nyní již mám pochyby, jak moc jde o výhodu moci chytat ryby celou noc. Po několika letech, co na revírech v NONSTOP režimu chytám, jsem totiž zjistil, že těch ryb, chycených v noci, zase až tak moc není.

    Cíleně pro rybí maso chodí k vodě jen něco málo přes 4 % registrovaných rybářů

    Z naší ankety s otázkou: „Proč vlastně rybařím?“, jasně vyplývá, že k vodě pro rybí maso chodí jen malé procento rybářů. Většina nás rybářů má totiž jiný důvod, proč vlastně k vodě na ryby chodí. Možná budete překvapeni, jak více jak 8 000 rybářů, v naší anketě, tedy hlasovalo.

    Žebrové krmítko naplněné pečivem

    V žebrovém krmítku skvěle drží jak větší kusy rohlíku, tak i kousky chleba. Lze pečivem naplnit a plně nahradit klasickou zakrmovací směs. I když jde o nouzové řešení, pokud nám například dojde zakrmovací směs, občas se vyplatí pečivo nasadit i místo krmné směsi jako hlavní zakrmovací složku krmení.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím