Rybářský rozcestník

Rybí filé na roštu

Rybí filé (pangasius, treska …) nakrájené na menší kousky, zakapané vínem a potřené sójovou omáčkou, grilované na roštu nebo pod grilem.

1 náročnost
30 minut
+ doba odležení  
  • 4 ks porce rybího filé
  • 0,25 l bílého přírodního vína
  • sojová omáčka
  • sůl
  • Příprava

    1. Rybí filé nakrájíme na menší kousky, vložíme do misky, zakapeme vínem a osolíme
    2. Necháme 30 minut odležet
    3. Kousky filé potřeme sójovou omáčkou a po obou stranách 3 minuty grilujeme pod grilem nebo na roštu.

    Doporučení

    Servírujeme s rýží a bohatou zeleninovou oblohou.

    Poznámka

    Zeleninu můžeme také grilovat!

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.