Balíčky z kousků marinovaného halibuta obalené ve spařených listech pórku, v pánvi opečené a servírované s kokosovou omáčkou.
1. Zázvor i stroužky česneku oloupeme, natrouhaáme na jemno a dáme do misky, přidáme špetku chilli, limetkovou šťávu, sůl, olej a zamícháme
2. Do připravené marinády vložíme na kousky nakrájeného halibuta a necháme nejméně 2 hodiny odležet
3. Pórek očistíme, listy spaříme vroucí vodou a necháme okapat
4. Marinované kousky masa posypeme lístky koriandru, zabalíme do spařených listů pórku, pak rybí balíčky pozvolna opečeme v pánvi na rozehřátém olei (můžeme je i pošírovat v páře)
5. Do výpeku v pánvi nalijeme zbylou marinádu, poté vmícháme kokosový krém, necháme povařit, až omáčka zhoustne, dochutíme vegetou, na jemno nasekanou mátou a zbytkem koriandru
6. Rybí balíčky rozdělíme na talíře, ozdobíme plátky limetky a podáváme s kokosovou omáčkou.