Rybářský rozcestník

Přílohové knedlíčky ze strouhané housky

Chutné přílohové knedlíčky vyrobené ze strouhanky, másla, mléka, našlehaných bílků a vaječného žloutku.

2 náročnost
35 minut
  • Rozpis na 2 porce:
  • 200 g strouhanky
  • 50 g másla
  • 1 ks vejce
  • 1 ks bílku
  • mléko
  • sůl
  • Příprava

    1. Vejce opatrně rozklepneme, oddělíme žloutek od bílku, máslo pak utřeme se solí a žloutkem
    2. Přidáme strouhanku, navlhčíme mlékem a nakonec vmícháme sníh ze dvou bílků, bude-li těsto příliš řídké, přidáme strouhanku
    3. Tvoříme menší knedlíčky, které zaváříme ve vroucí vodě, vaříme 3 až 5 minut, podle velikosti knedlíčků, vytahujeme tehdy, až vyplavou na povrch (první překrojíme a zjistíme, zda je dostatečně uvařený)
    4. Knedlíčky vytáhneme a ihned propláchneme studenou vodou, necháme je okapat.

    Nejčtenější články

    Nastražení PopUp boilie na mikro obratlík

    U některých montáží jako Ronnie Rig, či Slip D Rig se PopUp boilie navazuje na mikro obratlík a to pomocí vlasce nebo přímo, pro tyto účely vytvořené, bait floss šňůry. V tomto články vám ukážeme pomocí foto návodu přesný postup, jak na to.

    České přívlačové nástrahy BROSLURES si získávají více a více fanoušků!

    O firmě, jejich produktech a plánech do budoucna, jsme se bavili se spolumajitelem a spoluzakladatelem firmy Tomášem Šimandlem.

    Jak si naplánovat ideální dovolenou s rybařením

    Letošní rok je kvůli pandemickým opatřením v mnoha ohledech jiný. Naštěstí existují výjimky a rybaření patří mezi ně. Zvláště díky tomu, že se dá provozovat o samotě a ve spojení se zdravým pobytem v přírodě. Spousta rybářů navíc považuje svůj koníček za lék, který jim dopřeje potřebný klid v duši. A protože klid v duši a dobrou náladu je třeba udržovat si i v době, kdy zrovna není rybářská sezóna nebo zkrátka nezbývá na rybaření tolik času, připravili jsme pro vás jeden tip, jak si dopřát trochu pozitivní vzpruhy.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím