Rybářský rozcestník

Pečený amur

Osolené porce amura pečené polité smetanou a rozpuštěným máslem.

2 náročnost
35 minut
  • 800 g amura
  • 80 g másla
  • 100 ml zakysané smetany
  • petrželka
  • sůl
  • Příprava

    1. Osolené porce amura vložíme do máslem vymazaného pekáčku nebo zapékací misky
    2. Jednotlivé maso polijeme smetanou a pokropíme zbytkem rozpuštěného másla
    3. Pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C asi 25 minut, během pečení rybu poléváme vypečenou šťávou
    4. Hotové upečené rybí maso posypeme nasekanou petrželkou a můžeme servírovat.

    Nejčtenější články

    Od pondělí mohou rybáři lovit na území celého okresu, kde bydlí

    I když se situace s covid-19 moc nelepší, přesto vláda rozhodla, že od pondělí budou moci lidé sportovat a vyrážet i do přírody v celém svém domovském okresu. Díky tomu i my rybáři můžeme po nedělí vyrazit na revíry mimo svoji obec.

    Od 12.4. mohou rybáři chytat ryby po celou povolenou denní dobu lovu

    Díky ukončení nouzového stavu si rybáři oddechnou, konečně mohou opět vyrazit na výpravy i mimo svůj okres, kde mají trvalé bydliště, stejně tak strávit u vody celý čas, co jim umožňuje rybářský zákon.

    Skládací kbelík na vodu – skvělá rybářská pomůcka

    Skládací nádoba, kbelík, či jinak také vědro na vodu, je chytrá pomůcka pro všechny, co potřebují nabírat vodu i tam, kde je břeh hodně vysoký. Kromě toho jde o velmi skladnou pomůcku pro rybáře, která se vejde i do menšího baťůžku a hlavně, téměř nic neváží. Přitom se může na rybách hodit na kde co.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím