Recepty, rady a tipy na skvělé nástrahy, tedy vše co přijde na háček a návnady, které vám ryby nalákají zrovna k tomu vašemu háčku.
87 dalšíchVyzkoušené recepty na pokrmy jak ze sladkovodních, tak i mořských ryb a dalších vodních živočichů. V této kategorii najdete recepty teplé a studené kuchyně, polévky z ryb a darů moře, klasické rybí vývary, tepelně zpracované, ale i za studena nakládané ryby ... jezte rybu nemá chybu! :)
1716 dalšíchGrilovaný pstruh patří mezi rybí delikatesy. Kaparama, fenyklem, petrželkou pepřem a solí ochucené máslo dodá rybímu masu ještě skvělejší chuť.
V alobalu zabalené porce úhoře spolu s plátky rajčat a citrónů, ugrilované na roštu.
V pivě na cibuli a pepři uvařená kolečka úhoře, servírovaná ozdobená kolečky citrónu, podlitá vývarem.
Dílky úhoře napíchané na jehle spolu s plátky rajčat, slaniny a kolečky cibule, grilované nebo opečené na pánvi na oleji.
Na rozpáleném másle v zapékací misce upečené asi šesticentimetrové kousky úhoře, pokapané citrónem a posypané strouhankou.
Marinované proužky sumce grilované na venkovním grilu.
Opečené kostky masa ze sumce, promíchané s rýží a dalšími ingrediencemi.
Odleželé, osolené porce masa ze sumce, pečené přelívané marinádou, servírované podlité omáčkou z výpeku.
Osolené porce masa ze sumce opečené na rozpáleném másle.
Osolené a pepřem okořeněné kostky ze sumce obalené v mouce a opečené na rozpáleném sádle dozlatova.