Recepty, rady a tipy na skvělé nástrahy, tedy vše co přijde na háček a návnady, které vám ryby nalákají zrovna k tomu vašemu háčku.
87 dalšíchVyzkoušené recepty na pokrmy jak ze sladkovodních, tak i mořských ryb a dalších vodních živočichů. V této kategorii najdete recepty teplé a studené kuchyně, polévky z ryb a darů moře, klasické rybí vývary, tepelně zpracované, ale i za studena nakládané ryby ... jezte rybu nemá chybu! :)
1708 dalšíchOsolené ryby rozevřené hřbetem nahoru, upečené pokladené lupínky másla a dochucené červenou mletou paprikou.
V zapékací misce zapečené kousky okouna spolu s osmahnutou cibulkou, povařenou rýží a rajčaty.
Uvaření okounci (okounek pstruhový případně okoun říční) vykostění a usekaní nadrobno, zapečení ve formě spolu se zakysanou smetanou, kapary, vejci a dalšími ingrediencemi.
Očištěné, vykuchané a osolené ryby posypané hladkou moukou, potřené olejem, grilované na roštu.
Porce masa z lína opečené na oleji, podušené spolu s cibulí a houbami doměkka.
Vykuchaní a očištění líny opečení na másle spolu s kostičkami anglické slaniny a cibulí, zalití smetanovou omáčkou.
Na rozpáleném oleji opečené půlky cejnů, povařené na cibulovém základě s kapkou červeného vína.
Filety z cejna grilované na venkovním roštu, servírované se studenou pikantní omáčkou.
Podušené maso cejna pomleté a smíchané s dalšími ingrediencemi, upečené v troubě.
Osolené porce cejna posypané kari kořením, opečené na oleji, servírované s kolečky orestované cibule.