Recepty, rady a tipy na skvělé nástrahy, tedy vše co přijde na háček a návnady, které vám ryby nalákají zrovna k tomu vašemu háčku.
87 dalšíchVyzkoušené recepty na pokrmy jak ze sladkovodních, tak i mořských ryb a dalších vodních živočichů. V této kategorii najdete recepty teplé a studené kuchyně, polévky z ryb a darů moře, klasické rybí vývary, tepelně zpracované, ale i za studena nakládané ryby ... jezte rybu nemá chybu! :)
1716 dalšíchNasolení pstruzi ochucení pepřem a citronovou šťávou, zabalení do potravinářské fólie spolu s čerstvou petrželkou, upečení v troubě doměkka.
Prolisovaným česnekem a olejem potřené porce kapra, okořeněné, grilované na roštu, podávané přelité pikantní omáčkou.
Kostky ze sladkovodních ryb osolené, okořeněné pepřem a paprikou, obalené v hladké mouce, usmažené na sádle dozlatova.
Ochuceným tvarohem naplnění lipani, upečení v troubě dozlatova.
Osolené a opepřené ryby potřené olejem, obalené ve strouhance, grilované na roštu.
Osolení, pepřem okořenění lipani, pokapaní citronovou šťávou, upečení na grilu zabalení v alobalu.
Lipani potření sardelovou pastou, opečení na oleji, nakonec chvíli povaření, servírovaní se šťávou zjemněnou máslem.
Osolené a pepřem okořeněné ryby (lipani nebo pstruzi), obložené moučným máslem, upečené v troubě na plátcích slaniny.
Z prochladlých brambor, uzené makrely, jarní cibulky a koření připravené karbanátky, obalené v klasickém trojobalu a usmažené dozlatova.
Ryby připravené na drátěném roštu nebo na grilu, okořeněné, naplněné silnějšími kolečky cibule a snítky petrželky.