Recepty, rady a tipy na skvělé nástrahy, tedy vše co přijde na háček a návnady, které vám ryby nalákají zrovna k tomu vašemu háčku.
87 dalšíchVyzkoušené recepty na pokrmy jak ze sladkovodních, tak i mořských ryb a dalších vodních živočichů. V této kategorii najdete recepty teplé a studené kuchyně, polévky z ryb a darů moře, klasické rybí vývary, tepelně zpracované, ale i za studena nakládané ryby ... jezte rybu nemá chybu! :)
1716 dalšíchPorce parmy povařené v osolené vodě s bílým vínem a šalvějí, servírované pokapané citrónovou šťávou.
Porce vykuchané parmy pokapané citrónovou šťávou, obalené ve směsi hladké mouky, kari koření a pepře, usmažené v rozpáleném oleji dozlatova.
Na tuku opečení pstruzi, servírovaní s ušlehanou smetanou smíchanou s ananasem a koprem.
Pečené filety z pangasia servírované obložené limetkovou salsou.
V troubě v alobalu na másle upečené porce vykostěného síha.
Zapečené kostky ze síha, vyložené ve vrstvách s povařeným zelím a smetanovou omáčkou, posypané nastrouhaným sýrem.
Vykostěné porce síha, máčené v mléce, okořeněné paprikou, osolené, obalené v mouce a opečené na oleji dozlatova.
Nejlépe na teflonové pánvi na másle opečené ryby, podušené podlité vínem a smetanou.
Osolené a pepřem okořeněné ryby (pstruzi, siveni), obložené moučným máslem, upečené v troubě na plátcích slaniny.
Tento jednoduchý recept nikdy nezklame! Vykuchaní pstruzi, lipani nebo siveni opečení dozlatova na pánvi, na kostičkách slaniny.