Recepty, rady a tipy na skvělé nástrahy, tedy vše co přijde na háček a návnady, které vám ryby nalákají zrovna k tomu vašemu háčku.
87 dalšíchVyzkoušené recepty na pokrmy jak ze sladkovodních, tak i mořských ryb a dalších vodních živočichů. V této kategorii najdete recepty teplé a studené kuchyně, polévky z ryb a darů moře, klasické rybí vývary, tepelně zpracované, ale i za studena nakládané ryby ... jezte rybu nemá chybu! :)
1708 dalšíchŠpízy z kostek úhoře, uzeného hrudí, žampiónů, cibule a koření, ugrilované na venkovním rožni, nebo i v troubě pod grilem.
Filety z lososa potřené cukrovou marinádou, ugrilované dozlatova.
Marinované špalíčky z úhoře, opečené na oleji, servírované s pikantní omáčkou.
Porce kapra pokapané citrónem, odležené, obalené v mouce smíchané s paprikou a usmažené dozlatova.
Na oleji opečené plátky rybího filé, podávané v rozpečených žemlích.
Filety z lososa potřené olivovým olejem promíchaným s nasekaným tymiánem, utřeným česnekem, pepřem a solí, grilované na roštu nebo opečené na oleji na pánvi.
Jedna z mnoha variant na pečeného kapra; maso potřené marinádou z medu, hořčice, worcesterské omáčky a rozpuštěného másla, upečené v troubě doměkka.
Zprudka opečený filety z pangasia, obalené v anglické slanině.
V pivě marinované porce kapra, obalené ve vejcích a parmazánové strouhance, usmažené dozlatova.
Naporcované podkovy z kapra, obalené v mouce smíchané s paprikou, opečené na oleji, servírované s podušenými rajčaty, olivami a dalšími ingrediencemi.