Pstruh naplněný žampionovou směsí, kudrnkou, smetanou a tymiánem, upečený dokřupava.
Okořeněné filety z lososa obalené v mouce smíchané s mletou paprikou, usmažené dozlatova,
servírované přelité smetanovým dipem a obložené vařenou karotkou.
Opečené porce lososa, tuňáka a tresky zapečené dozlatova spolu s podušenou zeleninou a sýrovou směsí.
Filety nebo podkovy z lososa pokapané šťávou z citrónu, odleželé, grilované na roštu venkovního grilu.
Opečená pražma dušená se zeleninou, s kapary a rozkrájenými sardelkami.
Filé z tresky plněné strouhaným parmazánem, koprem, zelenými fazolkami a obalené v rozšlehaném vejci s moukou, strouhance a osmažené na oleji dozlatova.
Makrely pokapané citronovou šťávou, potřené pastou z feferonky, česneku, chilli, nasekané petrželky, kmínu, hřebíčku, zázvoru a soli, upečené v troubě na másle.
Ochucené kousky z tresky pečené dozlatova přelité rozšlehanými vejci smíchanými s mlékem a křenem, zapečené posypané nastrouhaným sýrem.
Opečení pstruzi, zapečeni v těstíčku s plátky citronu a nadrobno nasekanou petrželkou.
Uvařené rybí maso, vytvarované spolu s dalšími ingrediencemi do tvaru karbanátek, obalené ve strouhance a usmažené dozlatova.