Jedna z mnoha variant na pečeného kapra; maso potřené marinádou z medu, hořčice, worcesterské omáčky a rozpuštěného másla, upečené v troubě doměkka.
Zprudka opečený filety z pangasia, obalené v anglické slanině.
V pivě marinované porce kapra, obalené ve vejcích a parmazánové strouhance, usmažené dozlatova.
Naporcované podkovy z kapra, obalené v mouce smíchané s paprikou, opečené na oleji, servírované s podušenými rajčaty, olivami a dalšími ingrediencemi.
Porce podoustve marinované v octovém, kořeněném nálevu, usmažené v trojobalu dozlatova.
Špízy připravené z masa podouství, žampiónů a anglické slaniny, grilované na roštu nebo opečené v rozpáleném oleji.
Porce podoustve říční, osolené, potřené směsí cibule a petržele, opečené na pánvi na dobře rozehřátém oleji.
Podkovy ze středně velkého kapra prošpikované slaninou, ochucené česnekem a červenou paprikou, upečené doměkka podlité bílým vínem a pokladené máslem, ozdobené mandlemi.
Parma vytřená česnekem, nasolená, naplněná rajčaty a čerstvou petrželkou, v troubě upečená na vrstvě rajčat.
Okořeněné, osolené porce ryb obalené v mouce a opečené v rozpáleném oleji, servírované s orestovanými rajčaty.