Filé z tresky plněné strouhaným parmazánem, koprem, zelenými fazolkami a obalené v rozšlehaném vejci s moukou, strouhance a osmažené na oleji dozlatova.
1. Rybí filé opláchneme pod tekoucí vodou, osušíme, rozdělíme na čtyři porce a ostrým nožem uděláme do každého kousku kapsu
2. Kapsy rybího filé naplníme strouhaným parmazánem smíchaným s nadrobno nasekaným koprem a na malé kousky nakrájenými zelenými fazolkami
3. Naplněné filé osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, namočíme do těstíčka z rozklepnutých vajec rozšlehaných s moukou, pak obalíme ve strouhance a na rozpáleném oleji osmažíme po obou stranách dozlatova
4. Na rozpáleném másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme zelené fazolky, necháme je podusit, hotové dochutíme vegetou a podáváme k plněnému rybímu filé.
Servírujeme s vařenými bramborami.