Grilovaný losos, posypaný limetkovou kůrou, servírovaný s plátkem limetkového másla.
Karbanátky z rybího masa, brambor, majonézy, cibulky a koření, obalené v trojobalu, usmažené dozlatova.
Naložené porce kapra, obalené v hladké mouce, usmažené dozlatova.
Osmažené kousky rybího masa s chutney a ochucenou ricottou.
Na rozpáleném oleji na pánvi opečený losos, servírovaný s omáčkou z bílého vína, smetany, kečupu a dalších ingrediencí.
V troubě upečené rybí filety, servírované se smetanovou omáčkou s houbami.
Makrely jsou volně v prodeji, zkuste si je vyudit sami, překvapí Vás jejich jemná chuť a teplé z udírny jsou delikatesa. Mě se poštěstilo pár jich dostat od kamaráda nachytané v Norsku, překvapily i lepší chutí, než ty průmyslově zpracované a prodávané v obchodech.
Na špalíčky nakrájený úhoř, odležený ve víně, zprudka opečený na tuku, chvíli podušený spolu se zeleninou.
Grilovaný losos potřený tymiánovou směsí, servírovaný se salátem připraveným z nudliček celeru smíchaných s teplou zálivkou ze zakysané smetany, dijonské hořčice, citronové šťávy a dalších ingrediencí.
Nejlépe filety z kapra, štiky, candáta, hejka, mořské štiky či lososa … podušené na zelenině, přelité pivem.