Makrely potřené bylinkovým máslem, pečené v troubě podlité bílým vínem.
Ochucený kapr opečený na směsi slaniny, cibulky, rozpuštěném másle a podušený na bílém víně.
Makrely naplněné směsí z utřeného romaduru smíchaného s česnekem, solí, kmínem a olejem, ugrilované na roštu.
Pošírované plátky ryby okořeněné, plněné chřestem, posypané strouhaným sýrem a zalité omáčkou.
Špízy z kostek úhoře, uzeného hrudí, žampiónů, cibule a koření, ugrilované na venkovním rožni, nebo i v troubě pod grilem.
Filety z lososa potřené cukrovou marinádou, ugrilované dozlatova.
Marinované špalíčky z úhoře, opečené na oleji, servírované s pikantní omáčkou.
Porce kapra pokapané citrónem, odležené, obalené v mouce smíchané s paprikou a usmažené dozlatova.
Na oleji opečené plátky rybího filé, podávané v rozpečených žemlích.
Filety z lososa potřené olivovým olejem promíchaným s nasekaným tymiánem, utřeným česnekem, pepřem a solí, grilované na roštu nebo opečené na oleji na pánvi.