Recepty, rady a tipy na skvělé nástrahy, tedy vše co přijde na háček a návnady, které vám ryby nalákají zrovna k tomu vašemu háčku.
87 dalšíchVyzkoušené recepty na pokrmy jak ze sladkovodních, tak i mořských ryb a dalších vodních živočichů. V této kategorii najdete recepty teplé a studené kuchyně, polévky z ryb a darů moře, klasické rybí vývary, tepelně zpracované, ale i za studena nakládané ryby ... jezte rybu nemá chybu! :)
1716 dalšíchPorce lososa potřené tymiánovou směsí, grilované, servírované s teplým celerovým salátem.
Pečená štika naporcovaná na podkovy, servírovaná se zelím ochuceným fenyklem a koprem.
Porce štiky potřené sardelovou směsí a zalité smetanou, upečené dozlatova.
Opečený losos obalený v mouce, vejcích a sezamu, dopečený v troubě dozlatova a podávaný s béarnaise omáčkou.
Opečené porce štiky obalené ve směsi z hladké mouky, slaniny, kmínu a tymiánu, dopečené v troubě dozlatova a podávané s hořčičnou omáčkou.
Naporcovaný kapr obalený v hladké mouce, rozšlehaných vejcích s mlékem a strouhance smíchané se sezamem, usmažený dozlatova.
Porce kapra obalené ve vinném těstíčku, usmažené dozlatova a ozdobené rozmarýnem a dílky citrónu.
Porce kapra potřené bylinkovou směsí, pokapané citronovou šťávou, posypané strouhankou, pokladené máslem a v troubě upečené dozlatova.
Porce kapra podušené s máslem, kořením, kudrnkou a bílým vínem doměkka, potřené pikantní kašičkou, ozdobené paprikou, petrželkou a plátky citronu.
Porce kapra obalené v trojobalu z hladké mouky, hořčice, citronové šťávy, strouhanky a sýra, smažené dozlatova.