Rybářský rozcestník

Ochucená sůl jako atraktor pro boilies nebo pelety

Sůl je skvělá také jako rybářský atraktor například na dochucení nadipovaných nástrah. Máme tu recept na vytuněnou sůl, tedy ochucenou dalšími složkami tak, aby ještě více lákala ryby na nabídnutou nástrahu.

1 náročnost
5 minut
atraktor-ochucenáatraktor-ochucená
  • 10-15 lžic jemně namleté soli
  • 2 lžíce v hmoždíři rozdrobených sušených chilli papriček
  • 1 sáček černého jemně mletého pepře
  • Příprava

    1. Sůl vysypeme do misky, přidáme k ní pepř a podrcené chilli papričky
    2. Zamícháme, vložíme do nějaké vhodné krabičky s víčkem
    3. U vody do ochucené soli obalujeme nadipované nástrahy jako koule boilies nebo pelety.

    Doporučení

    Místo rozdrcených chilli papriček lze použít mleté chilli koření. Na zvolený poměr složek dáme 1 sáček. Kdo má mlýnek na kávu, může použít ten a všechny suroviny v něm rozmíchat.

    Nejčtenější články

    První chytání, aneb, co musí udělat rybář, než začne chytat

    Máme platné rybářské dokumenty, doma jsme si udělali přípravu a vše potřebně nachystali k vodě, včetně svačiny a pití a právě jsme dorazili k vodě … co vše předchází chytání? Hodíme hned silon s návnadou do vody a začneme? Rozhodně ne!

    Kačení máma, opeřený Rambo a Terminátor v jednom

    O letošní letní výpravě na Sumce se s námi u vody skamarádila kačení rodinka, máma a její čtyři mladé. My je krmili, oni nás obšťastňovali svojí přítomností. Běda jiným kačenám, které nás chtěli také navštívit. Ty naše kačení máma hnala tak urputně, že z ní šel až strach.

    Method feeder krmítko – tlakové vrstvení krmení

    I když název zní trochu moc technicky a složitě, nejde o nic jiného, než o plnění method feeder krmítka ve dvou krocích, jedním, nebo například i dvěma druhy krmení.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím