Rybářský rozcestník

Mořský okoun pečený v remosce

Mořský okoun (mořčák, mořský vlk) pečený spolu s rajčaty, naťovou cibulkou a bramborami.

2 náročnost
45 minut
Mořský okoun pečený v remosce
  • 600 g mořského okouna nebo světlé tresky
  • 400 g rajčat
  • 30 g rozehřátého másla
  • 4 ks velkých vařených brambor
  • 4 ks naťových cibulek
  • 1 ks citronu
  • olej na vytření remosky
  • mletý pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. Mořského okouna nebo světlou tresku opláchneme, osušíme, naporcujeme, osolíme, opepříme a potřeme citronem
    2. Remosku vytřeme olejem, vyložíme oloupanými, na plátky nakrájenými bramborami, omytými na kolečka nakrájenými rajčaty, posypeme na kolečka nakrájenými naťovými cibulkami, osolíme a opepříme
    3. Navrch rozložíme porce ryby, zalijeme rozehřátým máslem, zakryjeme víkem a pečeme 20 minut.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.