Rybí filety vařené na směsi brambor, čabajky a cherry rajčat.
1. V hrnci na rozehřátém oleji opečeme na kolečka nakrájenou čabajku
2. Přidáme oloupané na plátky nakrájené brambory, 1 lžičku tymiánu, vmícháme bílé víno a přiklopené necháme 10-15 minut vařit, aby brambory změkly, podle potřeby doléváme zeleninový vývar, promícháme, aby se vše spojilo a podle chuti osolíme i opepříme
3. Pak do hrnce přidáme omytá přepůlená cherry rajčata, polovinu na drobno nasekané bazalky, navrch položíme rybí filety osolené po obou stranách, posypeme zbylým tymiánem a přiklopené vaříme ještě 5 minut
4. Podáváme se zbylou bazalkou a pokapané olivovým olejem.
Pikantnější chuť získáme, když spolu s cherry rajčaty přidáme do hrnce sušená rajčata a kapary.