Rybářský rozcestník

Maréna po francouzsku

V kořeněném nálevu povařené porce síha marény, servírované přelité máslem.

2 náročnost
40 minut
  • 800 g síha maréna
  • 80 g másla
  • 0,5 l vody
  • 20 ml octa
  • 8 ks zrnek pepře
  • 1 ks cibule
  • 1 ks bobkového listu
  • petrželka
  • tymián
  • sůl
  • Příprava

    1. Kostičky cibule, nakrájenou petrželku a koření dáme do 0,5 l vody, přilijeme ocet a vaříme 30 minut
    2. Vývar přecedíme a přidáme osolené porce ryby, ty povaříme asi 8 minut
    3. Rybu vytáhneme a poklademe na předehřáté talíře, posypeme sekanou petrželkou a přelijeme rozpuštěným máslem.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.