Odleželé porce lososa obalené v anglické slanině a pak i v klasickém trojobalu, usmažené dozlatova, servírované s povařenými fazolkami dochucenými orestovanou slaninou a cibulí.
1. Porce lososa osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou, necháme 1 hodinu odležet
2. Maso osušíme utěrkou a obalíme plátky anglické slaniny, z boku připíchneme párátky
3. Ve slanině obalené porce lososa ještě obalíme v klasickém trojobalu, tedy v mouce, rozšlehaných a mírně osolených vejcích a strouhance
4. Smažíme dozlatova na oleji ze všech stran
5. Jednotlivé porce lososa servírujeme společně s fazolkami opečenými spolu se slaninou a cibulí a například vařenými brambory.
Příprava fazolek:
1. Fazolky omyjeme, zařízneme konce a povaříme v osolené vodě
2. Když jsou měkké, vodu slijeme a necháme okapat
3. Nakonec fazolky opečeme na cibuli spolu s anglickou slaninou pokrájenou na kostičky.