Kostky zmrazeného rybího filé zabalené do anglické slaniny, zajištěné párátky, pak zprudka zapečené v troubě na cibuli.
1. Rybí filety posypeme kořením na ryby, mírně osolíme a okořeníme pepřem, pak obalíme do plátků slaniny, které zajistíme párátky
2. Oloupanou a na tenká kolečka pokrájenou cibuli zprudka orestujeme na troše oleje přímo v pekáčku
3. Do pekáčku na cibuli vyskládáme zabalené rybí filety
4. Vložíme do trouby vyhřáté na 240-250 °C a zapékáme zprudka 15-20 minut
5. Z balíčků opatrně odstraníme párátka a můžeme servírovat, například s bramborovou kaší, či jinak upravenými brambory, mírně podléváme šťávou z výpeku.
Podáváme například s okurkovým salátem ochuceným sladkokyselým nálevem.
Pozor na ty párátka, je třeba je před konzumací odstranit!