Rybářský rozcestník

Kořeněný pstruh upečený v troubě

Rybím kořením dobře nakořeněný pstruh, upečený v troubě dokřupava, servírovaný přelitý máslem nebo kaparovou omáčkou.

2 náročnost
30 minut
  • 800-1000 g velkého pstruha nebo 4 ks menších pstruhů
  • 40 g oleje
  • 30 g másla nebo rybí kaparové omáčky
  • směs koření na ryby
  • Příprava

    1. Vykuchané, omyté a osušené pstruhy potřeme olejem a posypeme kořením na ryby, vyskládáme je na plech
    2. Pečeme je v troubě vyhřáté na 200 °C asi 10-15 minut, podle velikosti pstruhů a to z obou stran
    3. Upečené pstruhy pokapeme rozpuštěným máslem nebo je přelijeme rybí kaparovou omáčkou.

    Nejčtenější články

    Tinktura z koňského kaštanu

    Kaštan koňský nebo také jírovec maďal a jeho plody bývají díky velkému obsahu bezpečných přírodních látek, jako jsou flavonoidy a glykosidy součástí mnoha mastí, které mají příznivé účinky na žilní a lymfatický systém. Zkuste si vyrobit domácí tinkturu ze zralých a čerstvých kaštanů, která pomáhá při otokách, křečových žílách, pocitu těžkých nohou.

    Pokračování s boilies Chill Banana. Tohle boilies od Mastodont Baits musíte mít!

    Povedená výprava, krásné ryby, naši Chillinu prostě musíte vyzkoušet! – Ahoj všem příznivcům Mastodont Baits, přidávám pokračování mých výprav s boilies Chill Banana od Mastodont Baits. Po minulé výpravě jsem vzal opět tuhle příchuť boilies k vodě. Tentokrát to bylo na jiný revír, kde jsem prozatím chytal pouze na dvou výpravách. Chtěl jsem zkusit všechny možné varianty od popky, přes neutrálně vyvážené boilies až po těžkou kuličku.

    Rybářský ples v Rožmitále pod Třemšínem

    Český rybářský svaz, místní organizace Rožmitál pod Třemšínem zve na tradiční Rybářský ples. Koná se 12. listopadu od 20 hodin v rožmitálském společenském centru. K tanci a poslechu bude hrát skupina Sekvence. Připravena bude bohatá rybí a zvěřinová tombola.