Rybářský rozcestník

Kořeněný pstruh upečený v troubě

Rybím kořením dobře nakořeněný pstruh, upečený v troubě dokřupava, servírovaný přelitý máslem nebo kaparovou omáčkou.

2 náročnost
30 minut
  • 800-1000 g velkého pstruha nebo 4 ks menších pstruhů
  • 40 g oleje
  • 30 g másla nebo rybí kaparové omáčky
  • směs koření na ryby
  • Příprava

    1. Vykuchané, omyté a osušené pstruhy potřeme olejem a posypeme kořením na ryby, vyskládáme je na plech
    2. Pečeme je v troubě vyhřáté na 200 °C asi 10-15 minut, podle velikosti pstruhů a to z obou stran
    3. Upečené pstruhy pokapeme rozpuštěným máslem nebo je přelijeme rybí kaparovou omáčkou.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na závod do Nižboru

    ČRS. z. s., MO Nižbor zve na 16. ročník rybářského závodu, který se koná 11. 5. 2024 na Berounce nad jezem v Nižboru. Počet míst omezen na 50….

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!