Rybářský rozcestník

Kapr po novohradsku (opečený na oleji na pánvi)

Podkovy z kapra potřené česnekem, obalené v paprice a mouce, opečené na oleji.

2 náročnost
35 minut
  • 500 g očištěného kapra
  • 35 g hrubé mouky
  • 12 g česneku
  • 3 g papriky
  • olej
  • sůl
  • Příprava

    1. Očištěného kapra nakrájíme příčně na podkovy asi 2 cm široké
    2. Rybí maso potřeme česnekem utřeným se solí, pak je obalíme v mouce smíchané s paprikou (2 díly sladké a 1 díl pálivé)
    3. Připravené, obalené porce masa smažíme – opékáme na rozpáleném oleji na pánvi pěkně dozlatova.

    Doporučení

    Takto připraveného kapra servírujeme s chlebem nebo různě upravenými brambory.

    Nejčtenější články

    Lov sumců na položenou na živé či mrtvé ryby

    Jedna z možností, jak chytat sumce tzv. „na těžko“ je nalíčit návazce u dna, nebo kousek nade dnem a nabídnout jim živou, či mrtvou rybku, nebo její části.

    Nastražení PopUp boilie na mikro obratlík

    U některých montáží jako Ronnie Rig, či Slip D Rig se PopUp boilie navazuje na mikro obratlík a to pomocí vlasce nebo přímo, pro tyto účely vytvořené, bait floss šňůry. V tomto články vám ukážeme pomocí foto návodu přesný postup, jak na to.

    Trn (osten) se silikonovou zarážkou – šikovná pomůcka pro nastražení pop up boilie pod háček

    Velmi praktická pomůcka pro rybáře v situaci, kdy chtějí pod háček napíchnout nějakou PopUp nástrahu a nemají po ruce vhodný návazec s háčkem a přívěsem pod ním.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím